2 izbový byt Košice, Benadova ulica - Dargovských hrdinov  cena: 139 000€

Na predaj 2-izbový byt bez loggie/balkónu na druhom poschodí radového bytového domu na ulici Benadova v lokalite Furča.

Byt ponúka priestor pre KVALITNÉ RODINNÉ BÝVANIE v prostredí plnom ZELENE A S PEKNÝMI VÝHĽADMI z bytu. K bytu prislúcha pivnica, samozrejmosťou sú pekne upravené spoločné vstupné priestory bytového domu a schodiska a taktiež uzamkýnateľná spoločná miestnosť na odkladanie bicyklov, kočiarov a podobne. Celková výmera bytu je 51 m2, orientácia bytu je SV – JZ.

Dostupná OBČIANSKA VYBAVENOSŤ:
Školské zariadenia: Materské školy, Základné školy, Základné umelecké školy, Centrá voľného času
Zdravotnícke zariadenia: Poliklinika Východ, lekárne, Stomatologická ambulancia
Obchodné služby: Potraviny, Drogéria, Obchody s oblečením
MHD: 3 min. zastávka Poliklinka Východ
Iné: Pošta, Rímsko-katolícky a grécko-katolícky chrám
OBNOVA BYTOVÉHO DOMU bola zrealizovaná v nasledovnom rozsahu:
Zateplenie obvodového a strešného plášťa, Výmena zasklennej steny schodiska za zasklennú stenu z plastových profilov s izolačným dvojsklom, Nová dlažba v spoločných priestoroch, schodisku, Nové schránky, Nové vnútorné deliace dvere v spoločných priestoroch, Nové hliníkové vstupné dvere, Nový vrátnik, Osvetlenie spoločných priestorov a schodiska senzorovými led svietidlami, nové spoločné stúpacie rozvody
POPIS BYTU:
Rekoštrukcia bytu prebehla v dvoch etapách, kde došlo najprv k zmene dispozície časti bytu, čím vznikla optimálne veľká kúpelňa s oknom (možnosť vetrania a denného svetla) a kuchyňa s barovým pultom. Taktiež došlo k vymurovaniu priestoru WC a výmeny všetkých stúpacích rozvodov v šachte bytového domu. Zároveň došlo k výmene pôvodných okien za nové plastové s izolačným trojsklom a k výmene všetkých svetelných a zásuvkových rozvodov v byte za nové. Nevyhnutnou súčasťou rekonštrukcie bytu boli nové omietky v celom byte a realizácia plávajúcich podláh resp. dlažby. V rámci druhej rekonštrukcie bytu v roku 2022 bola osadená nová kuchynská linka, drez, WC, umývadlo, vodovodné batérie, rolety deň a noc, nové vstupné a vnútorné dvere bytu a bol zrealizovaný komplet nový náter bytu.